Випускний вечір у КІПТі

   28 та 30 червня в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ відбулося особливе свято, яке лежить на межі юності та дорослого життя – випускний. Це свято зібрало разом всіх випускників, викладачів і батьків.

   У цьому році Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ видав дипломи у самостійне доросле життя 210 випускникам: 100 випускникам – майстрам виробничого навчання та 110 майбутнім програмістам, економістам, фінансистам, соціальним працівникам, будівельникам, автомобілістам та механікам.

   Особливою гордістю технікуму є шістнадцять випускників, які отримали дипломи із відзнакою.

   Випускний вечір – важлива подія для усіх в технікумі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, кожен з них займе своє особливе місце в історії технікуму.

   На початку урочистостей із нагоди вручення дипломів випускникам пролунав Гімн України, до виконання якого приєдналися учасники дійства. А святковий настрій усім присутнім забезпечили яскраві презентації випускних груп.

  Вітаючи студентів із тим, що для них після випускного відкривається незвідана дорога в самостійне життя, директор технікуму Наталія Миколаївна Майстренко побажала їм успіхів, наполегливості, стійкості та щасливої долі.

   Щирі слова, сповненні батьківської любові прозвучали від класних керівників Валентини Василівни Сердюк та Катерини Василівни Савченко.

   Привітати із цією визначною подією випускників, їхніх батьків та викладачів завітав директор Конотопського інституту СумДУ Віталій Володимирович Бібик, який побажав випускникам щасливої життєвої дороги і передав щирі вітання від ректора Сумського державного університету Анатолія Васильовича Васильєва.

  Сьогодні на базі технікуму працюють 3 відділення  –  «Професійна освіта», «Техніко-економічних дисциплін» та «Технічних дисциплін». Щоб здобути одну із цих професій, до нас щороку вступають абітурієнти з різних областей України. Тож запрошуємо Вас приєднатися до нашої Кіптівської родини.

   З чистою душею і совістю ми відкриваємо для Вас двері в майбутнє і бажаємо досягти всіх поставлених цілей!