НОВЕ СУЧАСНЕ КОМП'ЮТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ В КІПТІ

Освітній простір змінюється дуже швидко – мобільність та ІТ-технології всюди. Широка інформатизація на основі впровадження новітніх електронних технологій та вимушений перехід до дистанційної та змішаної форм навчання поставили перед усіма освітніми закладами важливу проблему вибору шляхів їх адаптації до сучасних вимог.
КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) - це заклад фахової передвищої освіти, де навчаються майбутні програмісти, економісти та фінансисти, майстри виробничого навчання, будівельники, механіки, працівники соціальної сфери, тому надважливо, щоб навчальний заклад міг дати здобувачам освіти потрібні в теперішньому світі знання та навички. Це неможливо без нової та сучасної техніки.
Саме тому, у січні 2023 р. циклова комісія "Комп'ютерних та математичних дисциплін", методичний кабінет та голови циклових комісій отримали сучасне комп'ютерне обладнання, що забезпечить якісну підготовку фахівців ІТ-індустрії та покращить змішаний формат навчання в коледжі.
ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ! ВІРИМО В ЗСУ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА