НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ "ТРАНСПОРТНИХ ДИСЦИПЛІН" 2023 рік

Сьогоднішня реформа системи освіти, вимагає від закладів освіти забезпечення якісного освітнього процесу, створення якого не можливо без постійного оновлення матеріально-технічної бази.
На виконання плану заходів з покращення матеріально-технічної бази для підготовки здобувачів освіти спеціальностей: "Автомобільний транспорт" ОПП "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" (технік-механік) та "Професійна освіта. Транспорт" (технік-механік, майстер виробничого навчання) у ВСП "Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ" (КІПТі) було придбано технологічне обладнання, технічні засоби навчання та інструменти для укомплектування лабораторій "ЕКСПЛУАТАЦІЇ МАШИН І ОБЛАДНАННЯ", "ТРАКТОРИ ТА АВТОМОБІЛІ" та кабінету "ПРАВИЛА ТА БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ".
Тож, якщо ти мрієш пов'язати своє майбутнє із професією, що користується великим попитом на ринку праці та б'є всі рекорди по-популярності - із професією механік!
Цікавишся автомобілями, мотоциклами, тракторами? Тоді тобі до нас! Обирай Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ)!!!!
КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ