"АВТОМАТИЗАЦІЯ МАСОВИХ ПЛАТЕЖІВ, ЕЛЕКТРОННІ ГРОШІ"

Продовжуються гостьові лекції в КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМДУ (КІПТІ)
2 грудня 2022 р. Євдокименкова Лілія Анатоліївна - Завідувач сектору роздрібного бізнесу ТВБВ 10018/0108 філії Сумське обласне управління АТ Ощадбанк провела гостьову лекцію з дисципліни "Інформаційні системи та технології у фінансово-кредитних установах" для здобувачі освіти ІІІ курсу КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування".
В ході лекції на тему "Автоматизація масових платежів, електронні гроші" Лілія Анатоліївна розповіла здобувачам освіти інформацію про роботу банку, ознайомила з банківськими картковими продуктами для фізичних та юридичних осіб, з видами пластикових карток, звернула увагу на основні принципи захисту інформації.
Також студенти дізналися про умови здійснення депозитних і кредитних операцій та про інші послуги фізичним та юридичним особам.
Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері, а отримана інформація зацікавила студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії.
Подібні заходи сприяють підвищенню якості підготовки фахівців до вимог ринку праці.
Колектив циклової комісії «Фінансово-економічних дисциплін» КІПТу висловлює щиру подяку Лілії Анатоліївні за цікаву та змістовну та корисну інформацію.
Тримаймо освітній фронт разом!