МАЙБУТНІ ФІНАНСИСТИ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) ВІДВІДАЛИ ВІДДІЛЕННЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

1 грудня студенти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали нагоду відвадити одне з відділень АТ КБ «ПриватБанк» у нашому місті.

Під час екскурсії здобувачі освіти разом із завідувачем відділення Совгир Л.М. та викладачем фахових дисциплін, канд.екон.наук Рябченко І.М. мали можливість ознайомитися з роботою АТ КБ «ПриватБанк», історією розвитку установи, умовами кредитування та оподаткування, здійсненням депозитних операцій, роботою з фізичними та юридичними особами. 

Працівники фінансової установи розповіли про здійснення ідентифікації та верифікації нових клієнтів, вивчення та уточнення інформації щодо аналізу платоспроможності клієнтів при видачі кредитів. Також майбутні фінансисти відвідали приміщення, VIP-каси, у якій отримуються великі суми коштів, відкриваються депозитні рахунки, кімнату переговорів для VIP-клієнтів та юридичних осіб.

Також здобувачі освіти дізналися про школу фінансової грамотності та про умови працевлаштування.
Маємо надію, що й подальша співпраця з АТ КБ «ПриватБанк» буде сприяти формуванню практичних умінь та навичок майбутніх фахівців.
Колектив циклової комісії «Фінансово-економічних дисциплін» КІПТу висловлює щиру подяку СВЕРЩОК Олегу, та всьому колективу банку за чудові враження та професійні настанови.