ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ В ГРУПІ 921 (СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ) З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ТА МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО» ЗА ТЕМОЮ: ЛИВАРНЕ ВИРОБНИЦТВО

Конотопський індустріально – педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ) продовжує планово та якісно надавати послуги здобувачам освіти.
26 жовтня 2022 року була проведена гостьова лекція в групі 921 (спеціальність: Автомобільний транспорт) з дисципліни «Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство» за темою: Ливарне виробництво.
Підготував лекцію та поділився досвідом випускник КІПТу 1991 року: КУЛІШ А.О. – заступник начальника цеху з виробництва заводу «Мотордеталь-Конотоп». 
Анатолій Олександрович ознайомив студентів з особливостями технологічних процесів ливарного виробництва, технологією обробітку та перевірки якості продукції, яка застосовується на підприємстві.
Згідно робочої програми дисципліни, для закріплення та більш суттєвого та досконалого оволодіння навчальним матеріалом, перед здачею іспиту, запланована також екскурсія на це підприємство