ВСІХ АВТОМОБІЛІСТІВ КІПТЯН ЗІ СВЯТОМ

30 жовтня 2022 року в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника.

Щиро вітаємо з Днем автомобіліста і дорожника України колег, студентів, ветеранів коледжу, випускників, усіх, хто працює в дорожньо-транспортній сфері.

Для успішного розвитку економіки та промисловості необхідна якісна, злагоджена робота дорожньо-транспортного господарства, автомобільного виробництва і машин, які допомагають підтримувати стан доріг і шляхопроводів. Вкрай важливу роль у автотранспортній галузі відіграє навчання, підготовка грамотних водіїв та професіоналів, зокрема, майбутніх фахівців спеціальностей «Автомобільний транспорт»  та «Професійна освіта.Транспорт».

Одного разу хтось, колись вигадав це прекрасне диво–колесо. І, поїхали! Та, як можна не любити керувати транспортним засобом, коли у тебе під капотом є щось, що покірно змушує все це рухатись! Проте, яка відповідальність лежить не тих, хто сідає за кермо, займається виготовленням, обслуговуванням і ремонтом автомобільного транспорту та доріг, по яким здійснюється його пересування! Це величезна відповідальність. Відповідальність не тільки за своє власне життя, але і за життя пішоходів та пасажирів.
Відповідальність, любов і професіоналізм. Це відмінна риса всіх без винятку водіїв!
У День автомобіліста адміністрація, профспілка та циклова комісія транспортних дисциплін КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) приєднується до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом. Бажаємо Вам безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів у праці, мирних доріг та сімейного щастя!
Зі Святом Автомобіліста!