ДЕНЬ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

Приваблює робота з людьми? Мрієш позитивно впливати на долю тих, хто поруч? Віриш, що краще майбутнє можемо збудувати лише ми самі та бажаєш активно діяти в своїй громаді для цього? – Тоді тобі до нас! Обирай Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ)!
23 вересня у стінах ВСП КІПФК СумДУ відбувся ДЕНЬ СПЕЦІАЛЬНОСТІ для студентів першого курсу з метою їх ознайомлення з тим фахом, який вони обрали при вступі. Студенти 811 групи спеціальності «Соціальна робота» в рамках цього заходу мали зустрічі з викладачами фахових дисциплін.
Викладач Ольга ВЄТРОВА в ході заняття на тему "Соціальна робота - вибір майбутнього! " ознайомила здобувачів освіти зі специфікою діяльності соціального працівника з метою формування усвідомленого ставлення до обраної професії. Беручі участь в активному діалозі, здобувачі мали змогу не лише ознайомитися із сутністю соціальної роботи, її метою, завданнями, але і поділитися власним баченням професії "соціальний працівник", що сприяло жвавому обміну думками та колективному обговоренню питань.
Викладач Марина СИВЕЦЬ зорієнтувала здобувачів освіти на формування практичних навичок взаємодії з отримувачами соціальних послуг. Елементи тренінгового заняття та відверте спілкування у колі однодумців дозволило здобувачам освіти усвідомити власну значимість у якості інструмента допомоги іншій людині впоратися зі своїми життєвими негараздами. Також в ході бесіди було наголошено на вміннях та навичках, необхідних фахівцю у сфері соціальної роботи, варіантах професійної кар’єри горизонтального та вертикального типу та зв’язку фахових дисциплін з дисциплінами загальноосвітнього циклу.
Зустріч з викладачами у форматі активної взаємодії сприяла поглибленню та розширенню бачення здобувачами освіти актуальності роботи соціального працівника в сучасному суспільстві та складних умовах сьогодення. Обговоривши мету, функції, завдання та напрямки роботи соціального працівника, розглянувши "ролі", які він реалізує в процесі професійної діяльності, студенти мали змогу оцінити масштабність та беззаперечну значимість обраної професії. Приємним та надихаючим результатом проведення ДНЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ став зворотній зв’язок від студентів 811 групи про сподівання якнайшвидшої зустрічі з викладачами фахових дисциплін у рамках вивчення цікавого і захоплюючого світу Соціальної роботи.
ТОЖ, НЕ ВТРАЧАЙ І ТИ СВІЙ ШАНС. ВСТУПАЙ ДО КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ), АДЖЕ КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ

Детальніше в цій категорії: ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА »