МОЛОДЬ ВЧИТЬСЯ ЗАХИЩАТИ СВОЇ ІНТЕРЕСИ

30-31 серпня студенти ІІ курсу КІПФК СумДУ спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Анастасія Москаленко та Дар'я Харченко, та викладач фахових дисциплін спеціальності "Соціальна робота" Марина Сивець взяли участь у ІV етапі першої частини проєкту "Підвищення позицій ОГ Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад" від ГО "Бюро аналізу політики" (м. Суми).
У невимушеній атмосфері тренінгу, під керівництвом харизматичних тренерів Віктора Бобиренко та Ольги Резніченко учасники ознайомилися з принципами адвокатування і методами лобізму, шляхом від формування будь-якої програми до її втілення в життя громади, специфікою та складовими формування бюджетів всіх рівнів та можливостями прояву активної громадянської позиції молоді. Життєві кейси, рольові ігри та дружня атмосфера, що панувала на тренінгу сприяла якнайкращому засвоєнню отриманих знань.
Впевнена, що всі учасники тренінгу ще не раз засвідчать своїми реальними діями на користь громади, що саме МОЛОДЬ - ЗМІНЮЄ СВІТ НА КРАЩЕ.