ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ (ПАРТНЕРСТВО) ІЗ КОНОТОПСЬКИМ ІТ-КЛАСТЕРОМ

04 липня 2022 року у КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТі) відбулася зустріч із керівником ІТ- компанії Grodas, уповноваженою особою Конотопського ІТ-кластера ДМИТРОМ АРКАДІЙОВИЧЕМ ГЛАНЦ.
 
На зустрічі обговорювалися питання участі студентів нашого коледжу спеціальності "Інженерія програмного забезпечення" в розробці проєктів, можливість проходження стажування викладачів та проходження виробничої практики студентів на реальних робочих місцях; вдосконалення методів роботи в команді, а також залучення студентів і викладачів до виконання реальних проєктів, а представників компанії – до вдосконалення робочих навчальних програм і навчального процесу у нашому навчальному закладі.
Результатом даної зустрічі стало підписання договору про співпрацю (партнерство).

Нагадаємо, що компанія Grodas вже багато років співпрацює з навчальними закладами та студентами, допомагаючи зробити освіту більш прикладною до вимог сучасного ІТ-бізнесу. Дана компанія має на меті поглибити цю співпрацю та пришвидшити трансформацію ІТ-освіти й у нашому коледжі.

КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) ЄДИНИЙ У МІСТІ ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ "ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ", тобто ГОТУЄ МАЙБУТНІХ ПРОГРАМІСТІВ.

ТОЖ ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ).
КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ