ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП АТЕСТАЦІЇ ВИПУСКНИКІВ

Ось і прийшов до завершення етап атестації випускників у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжу СумДУ(КІПТІ).
 
27 червня 2022р. кваліфікаційний іспит - комплексний зі спеціальності складали студенти спеціальностей "Соціальна робота" та «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
Студенти 831 групи під час комплексного іспиту показали не лише рівень своєї теоретичної підготовки, а й вміння знаходити вирішення у складних життєвих ситуаціях різних категорій громадян.
 
Іспит довів, що наші випускники володіють навичками комплексного бачення життєвої ситуації людини, знають законодавчо-нормативну базу соціального забезпечення та правові аспекти соціальної роботи, орієнтуються у різномаїтті соціальних технологій та їх перевагах і можливостях застосування.
 
Знання, отримані під час опанування фаху "Соціальна робота", стануть надійною базою для розширення можливостей свого соціального функціонування і сприяють зростанню кількості людей, що орієнтовані на активне розв'язання соціальних проблем.
 
Студенти групи 631 показали поглиблені знання теорії та практики управління діяльністю банків на фінансовому ринку, добре розбираються в загальних принципах державної політики, володіють знаннями та навичками корпоративного і фінансового менеджменту в банках.
 
Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» підтвердили високий рівень знань в галузі фінансів, банківської справи та страхування і володіють фундаментальними знаннями, критичним мисленням та практичними навичками дослідження в управлінні фінансово – економічною діяльністю фінансово-кредитних установ.
 
Зокрема Кваліфікаційна комісія відмітила високий рівень знань здобувачів освіти: Буйвал Дарини, Зайко Юлії, Момот Тетяни та Табачок Інни.

Наші випускники з набутими ними компетенціями - це наш внесок у справу Перемоги та відновлення добробуту в нашій країні.