ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИЧНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Кожного року, для завершення технологічної практики на спеціальності "Соціальна робота", вже традиційно підводяться її підсумки.
 
Цього року, у зв'язку з військовим станом, даний захід відбувався в онлайн-режимі, проте як і завжди пройшов змістовно, цікаво, з обміном думками та враженнями.
 
Студенти спеціальності "Соціальна робота" завжди обирають місце вдосконалення своїх фахових компетенцій у відповідності до своїх професійних інтересів і цього року їхні вподобання впали на:
  • Територіальний центр соціального обслуговування Конотопської міської ради,
  • Управління соціального захисту населення (Конотопської міської та Ніжинської районної ради),
  • Службу у справах дітей Конотопської міської ради,
  • Центр соціальних служб (м. Конотоп),
  • Контопське відділення ГО "Українське товариство глухих".
 
Під час практики студенти мали змогу інтегрувати теоретичні знання з багатьох фахових дисциплін та застосувати їх для розв'язання практичних завдань.
 
Щиро вдячна керівникам практики від баз практики за супровід майбутніх фахівців і допомогу їм в успішному опануванні практичної складової навчання.
 
Найкращим показником успішності практичного навчання студентів, є бажання керівників закладів соціальної сфери взяти у майбутньому практикантів на роботу.
 
Деякі представники висловили своє бажання бачити наших студентів працівниками уже цього року, оскільки проходження технологічної практики показало, що знання та навички роботи наших студентів є на достатньо високому рівні.

290302247 1734736836866924 2456809855015749681 n