ЕКСКУРСІЯ В ІТ-КОМАНІЮ GRODAS

Студенти IT-шники спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу) відвідали з екскурсією ІТ-компанію Grodas.

В компанії, яка має міцні партнерськи зв'язки з коледжем, розповіли студентам про можливості майбутнього працевлаштування.

Керівник компанії Дмитро Гланц розповів студентам про специфіку роботи в “Grodas”, технології, які вони викоритовують в роботі, про реалізовані проекти компанії, при цьому наголосив на важливості особистісних і соціальних компетенцій (soft skills) майбутнього програміста.

Говорили і про навички, необхідні сучасним ІТ-фахівцям.

Дуже приємно було чути від керівництва компанії позитивні відгуки про наших випускників.

Щиро дякуємо компанії Grodas за гостинність та цікаву екскурсію, сподіваємося що студенти програмісти після того, як побачили де можна застосовувати свої знання, тепер матимуть більше стимулів для активного навчання.

До речі, КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) ЄДИНИЙ У МІСТІ КОНОТОП ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ "ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ", тобто ГОТУЄ МАЙБУТНІХ ПРОГРАМІСТІВ!!!

ТОЖ ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ).

КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ!