ФАХОВА ДИСКУСІЯ КІПТЯН З ПРОФЕСІОНАЛАМИ ІТ-КОМПАНІЇ GRODAS ПРО МАЙБУТНЄ

Безперечно, що ІТ сьогодні – це галузь діяльності людини, яка стрімко розвивається і вже є однією з основних серед тих, що формують ВВП країни сьогодні.

Зростання частки ІТ-сектору при формування ВВП реальне, можливе і вже відбувається в Україні. Міста, що розвивають дану галузь, а серед них Львів, Київ, Маріупіль, Чернігів та інші, отримують вагомі дивіденди і матеріальні ресурси, створюють комфортні умови проживання і розвитку для власних мешканців.

 

photo 2021 10 01 22 19 11

 

А, що ж з нашим рідним містом Конотоп?

Чи є такі фірми у нас?

Що робить влада міста для розвитку ІТ інфраструктури?

Як ефективно впроваджувати ІТ у місті, власній організації та отримувати високі показники продуктивності праці і комфортні умови проживання?

Це далеко не повний перелік питань, що цікавили співрозмовників зустрічі студентів спеціальності Інженерія програмного забезпеченнята фахівців ТОВ GRODAS, яка відбулась в офісі компанії.

 

 

photo 2021 10 01 22 19 03

 

Жвава бесіда, унікальні і неординарні думки студентів, експертні висновки фахівців під час бесіди,  дозволили виконати глибокий аналіз стану розвитку ІТ інфраструктури міста та намітити напрямки співпраці для популяризації, впровадження та ефективного використання ІТ технологій.

З метою оптимізації підготовки фахівців, під час зустрічі було розглянуто тенденції розвитку технологій та виконано корегування робочих програм з дисциплін професійного циклу навчального плану спеціальності.

 

 

 

 

 

 

photo 2021 10 01 22 18 49Фахівці компанії GRODAS, яка займається розробкою програмного забезпечення в області web програмування, а саме розробкою сайтів, модулів, плагінів, сервісів для комерційних структур і безумовно являється лідером в нашому місті, поділились власними враженнями та думками, стосовно перспектив розвитку ІТ і надали рекомендації студентам, які звісно допоможуть у підготовці кваліфікованого працівника.

Професіонали ТОВ GRODAS відзначили значний прогрес розвитку рівня підготовки фахівців ІТ спеціальності в коледжі і підтвердили, що в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ готують кваліфікованих фахівців зі спеціальності інженерія програмного, які будуть конкурентоспроможні на ринку праці.

Викладач: Бараболіков В.М.