«БИТВА ТИТАНІВ» ВІДБУЛАСЯ!

Покоління «Z» – це сучасні діти, підлітки, які іншими очима дивляться на навчання, на вирішення життєвих проблем. А отже, і сучасний  педагог, викладач мусить рухатися вперед і не зупинятися, досягнувши вершин, а підійматися все вище. Уже не достатньо бути на занятті новатором і компетентним фахівцем. Сучасний викладач – це фахівець, який готовий до застосування нових освітянських ідей, здатний постійно навчатися, бути в постійному творчому пошуку. Ці якості не видаються додатком до диплому про освіту, а формуються в щоденній викладацькій праці. Професійна компетентність викладача є не лише сумою теоретичних знань та вміння їх  втілити у певному обсязі.  Метою сучасного викладача є робота над різнобічним розвитком студентів, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці.

Викладачу математики та інформатики Дубовик І.Ф. вдається на своїх заняттях вдало та успішно застосовувати різноманітні інноваційні методи.  Застосовуючи методику «Web-квест» на заняттях,  Ірині Феодосіївні вдається не лише зацікавити студентів, а й встановити міждисциплінарний зв'язок. Даний метод  розвиває критичне мислення.  Web-квести є найбільш вдалим методом використання мережі Internet на заняттях (основна мета Web-квестів).  Так, під час проходження серії квестів «Перпендикулярність у просторі»  студентам вдалося розв’язати геометричні задачі, повторити матеріал із «Історії України», отримати практичні навички в пошуку в Internet необхідної інформації. Здобувачі освіти опановували вміння піддавати аналізу отриману інформацію та її  систематизувати, що є найголовнішим для сучасного фахівця!

І звичайно, як же без переможців. Вітайте, у  фінальному квесті «Битва титанів» перемогу здобула студентка І курсу Понирко Богдана, яка опановує спеціальність «Інженерія програмного забезпечення».

За бажанням, можете перевірити свої знання! Крокуйте за посиланнями:

І тур: Переглянути результати

ІІ тур: Переглянути результати

ІІІ тур:  Переглянути результати

Фінал: Переглянути результати