ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ" З РОБОТОДАВЦЕМ

Одним з найважливіших показників якості підготовки фахівців являється їх працевлаштування за фахом. Визнаючи цей фактор комісія комп’ютерних та математичних дисциплін організовує зустрічі студентів спеціальностей з представниками роботодавців.

В нашому рідному місті безумовним лідером в розробці програмних продуктів являється компанія «Гродас», яка займається розробкою продуктів у сфері E-commerce.

Сьогодні 21.05.2021 в ауд. 307 ВСП Конотопського індустріально-педагогічного технікуму відбулась зустріч засновника фірми «Гродас» Гланц Дмитра Аркадійовича зі студентами спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». В ході бесіди студентів познайомили із сферою діяльності фірми, технологіями, які застосовуються у роботі їх спеціалістами та окреслили вимоги до здобувачів, які мають бажання піти працювати до роботодавця.

Також, Дмитро Аркадійович охарактеризував інфраструктуру фірми, основні напрямки розвитку та соціальну політику, що дало змогу студентам оцінити переваги роботи ІТ спеціаліста в рідному місті.

Такі зустрічі стимулюють студентів до навчання, покращують комунікацію між роботодавцем та студентом, дають змогу заздалегідь оцінити власні сили і значно оптимізують процес працевлаштування наших випускників.

Слід зазначити, що викладачі комісії співпрацюють з представниками роботодавців при розробці освітніх програм, навчальних програми зі спеціальних предметів, що значно підвищує ефективність підготовки фахівців, а саме дає змогу вивчати матеріали, які необхідні в реальній роботі.

kipfkgrodas1