Середа, 17 лютого 2021 06:24

Технологічна практика

Вчимося розбирати та збирати двигун, виявляти та усувати поломки Вчимося розбирати та збирати двигун, виявляти та усувати поломки

921 група другого курсу спеціальності "Автомобільний транспорт" приступила до практичних занять з предмету "Автомобілі" , сьогодні хлопці розбирали та складали двигун автомобіля OPEL VECTRA . Зацікавленість до автотехніки в них змалечку , всі майже перебирали двигун скутера або мопеда , а тут двигун автомобіля!

Всі знають, що двигун - це серце автомобіля. Тож, кожен фахівець своєї справи має знати як влаштування двигуна, так і методи усунення неполадок, та його капітального ремонту. Викладачі та майстри виробничого навчання сільськогосподарських та транспортних дисциплін роблять все можливе, щоб навчити наших студентів і теоритичним знанням, і оволодіти практичними навичками. Ми прагнемо бачити наших студентів та випускників справжніми майстрами. Саме тому на практичних заняттях вчимо наших студентів вирішувати реальні проблеми, власними руками усувати неполадки автомобілів.

Уважно відносимося до кожної деталі двигуна, щоб потім було легко поставити її на місце

 

Вчимося розбирати двигун

 

Правильна послідовність розборки двигуна, та скаладання деталей гарантує легку збірку

Капітальний ремонт двигуна - нелегка справа