СЕМІНАРСЬКІ ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН

Дистанційне навчання - не привід відмовлятися від зустрічі з цікавими людьми, фахівцями своєї справи. 29.10 2020 р. в рамках проведення семінарського заняття з дисципліни "Медико-соціальні проблеми людей з функціональними обмеженнями", студенти спеціальності "Соціальна робота" взяли участь у відео-зустрічі зі спеціалістами в галузі інклюзивної освіти міста Конотоп. До конференції на тему: "Особливості організації інклюзивного навчання дітей з функціональними обмеженнями" долучились вчитель-дефектолог Конотопської загальноосвітньої спеціалізованої школи №2, Потьомкін Євгеній Олегович, та вчитель-дефектолог Конотопського інклюзивно-ресурсного центру, Кулик Олена Вікторівна.
Під час зустрічі студенти дізналися: як організоване інклюзивне та інтегроване навчання дітей з інвалідністю в нашому місті, якими є здобутки та проблеми в діяльності дефектолога, головні задачі, що ставить перед собою освіта дітей зі зниженими інтелектуальними функціями та можливості її реалізації в умовах загальноосвітніх, а не закритих спеціалізованих закладів.
Про те, що захід сподобався його учасникам, свідчила кількість питань, заданих фахівцям студентами; тривалість зустрічі, яку не хотілось завершувати, та позитивні відгуки зі сподіваннями продовжити співпрацю і взаємодію в майбутньому.