З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ - ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА!

З професійним святом - Днем автомобіліста і дорожника!
25 жовтня, українці відзначили День автомобіліста та дорожника. І хоч на думку спершу приходять водії, все ж це свято більше стосується тих, хто обслуговування та ремонт автомобілів зробив своєю професією. Це офіційне свято всіх працівників дорожньо-транспортної галузі в цілому, а також педагогів, що готують для них кадри. Своїми випускниками, що успішно поповнюють лави провідних автообслуговуючих підприємств, пишаються у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ (КІПТІ).
Спеціальність «Автомобільний транспорт» відкрита в навчальному закладі відносно недавно 2012 році, проте вже стала однією із лідерів за кількістю поданих заяв від абітурієнтів. Якісною підготовкою майбутніх фахівців автомобільної галузі займається циклова комісія сільськогосподарських та транспортних дисциплін у складі: СОЛДАТЕНКО ОЛЕКСАНДР ВІКТОРОВИЧ – голова ц.к., ОЛІЙНИК СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, ХАЙЛУК ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ, БАЩУК РОМАН ВАСИЛЬОВИЧ, КОВАЛЕНКО ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ, ПЕТРЕНКО В'ЯЧЕСЛАВ МИХАЙЛОВИЧ.
Автомобілісти – кіптяни розуміють наскільки швидко розвивається автомобільна галузь і для того, щоб готувати фахівця, який сьогодні відповідає вимогам ринку праці, вони є постійними гостями на провідних ремонтних та автообслуговуючих підприємствах. Для забезпечення ефективної роботи обладнано нові кабінети і лабораторії, майстерні, сучасний автодром. Студенти вивчають будову автомобілів, автомобільні двигуни, технічну експлуатацію автомобілів, основи технічної діагностики, засоби діагностики, експлуатаційні матеріали, організацію автомобільних перевезень і безпеки дорожнього руху, основи технології виробництва та ремонту автомобілів, водійську справу.
Колектив коледжу щиро вітає з професійним святом циклову комісію сільськогосподарських та транспортних дисциплін та колективи наших партнерів, найкращих автообслуговуючих підприємств міста, району та області, які є базами практик для студентів коледжу.
Щиро бажаємо усім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленого світла на життєвих і автомобільних шляхах!