Понеділок, 31 серпня 2020 19:00

Засідання педагогічної ради

31 серпня напередодні нового 2020-2021 навчального року відбулося засідання Педагогічної ради Конотопського індустріально-педагогічний фахового коледжу СумДУ. Зважаючи на карантинні обмеження, вперше засідання відбулося у новому форматі.
Розпочали раду з приємних моментів: директор коледжу Дмитро Косенко разом з головою профкому коледжу Григорій Малащук вручили квіти та приємні "матеріальні" подарунки педагогічним працівникам колективу для яких новий навчальний рік є ювілейним.
Першим питанням було підсумки вступної кампанії до фахового коледжу. Як зазначала секретар приймальної комісії Лариса Харламова, вступну кампанію можна з упевненістю назвати успішною, адже Коледж виконавши державне замовлення (а це більше 200 вступників), навіть замовив додаткові бюджетні місця (які отримав), як підсумок на деякі спеціальності повністю закритий ліцензійний обсяг. Все це свідчить, що навіть в умовах карантину, коледж зумів провести успішну профорієнтаційну роботу, адже має конкурентоспроможні спеціальності та потужний колектив однодумців.
Не менш важливим питанням була організація навчального процесу в умовах карантинних обмежень. Заступник директора з навчальної роботи Ольга Кравченко поінформувала про організацію навчального процесу в новому 2020-2021 н.р., ознайомила із заходами, визначеними відповідним наказом директора. Вона наголосила на ефективному поєднанні дистанційних технологій та аудиторної роботи. Відтепер ми маємо досвід і технічне озброєння, аби у будь-який момент перейти на дистанційний режим у разі потреби.
Директор коледжу Дмитро Косенко презентував Тимчасовий порядок організації навчального процесу 2020-2021 навчальному році в фаховому Коледжі, даний документ враховує абсолютно всі виклики сьогодення, а особливо ситуацію з пандемією.
Як зазначив, директор - "Згідно з запропонованим графіком навчання студенти першого курсу та техніко-економічного відділення розпочнуть заняття з 1 вересня. Мусимо їх зустріти організовано і чітко, з дотриманням всіх правил санітарної безпеки. Слід роз’яснити кожному студенту правила безпечної поведінки, суворого дотримання санітарних правил. Відповідальність, свідома дисципліна, виваженість і порядок повинні стати правилом нашої поведінки. Впевнений, що ми зможемо подолати всі виклики, пов'язані з пандемію, і
Конотопський Індустріально-педагогічний фаховий коледж Сум ДУ залишиться лідером на ринку освітніх послуг не тільки міста, а й регіону! Адже КІПТ - це якісна освіта в Конотопі!