Засідання ОМК

В четвер, 6 лютого 2020р., в ІПТ Кі Сум ДУ відбулося засідання ОМК, де обговорювались наступні питання:

1. Підвищення кваліфікації викладачів технікуму.

2. Про формування складу Державних екзаменаційних комісій.

3. Про розробку і затвердження програм вступних випробувань.

Методист технікуму, Владимирова Н.В,. внесла пропозиції щодо можливості підвищення кваліфікації на базі Сумського державного університету, ознайомила присутніх із запропонованою тематикою стажування та курсів.

Заступник директора Кравченко О.О. зауважила, що до складу екзаменаційних комісій цього року відповідно до Положення обов’язково включаються члени Ради роботодавців.

Заступник директора з навчальної роботи наголосила на необхідності перегляду та оновлення програм вступних іспитів для осіб, які вступають на базі 9 класів, створення пакетів вступних випробувань для вступників на основі повної загальної середньої освіти, які згідно з Умовами прийому можуть вступати до навчального закладу без ЗНО за внутрішніми вступними іспитами, на розробці програм фахових випробувань для вступу на всі спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців у технікумі, адже до закладів фахової передвищої освіти можуть вступати особи, які вже мають рівень вищої освіти та освітній рівень молодшого спеціаліста.