ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ

Вітаємо переможців всеукраїнського онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах», який відбувся на базі Державного біотехнологічного університету.
Студенти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ прийняли участь та отримали нагороди за результатами роботи у двох секціях.
Призери та дипломанти секції «Основні правила кібербезпеки при роботі в Інтернеті»:
Болобон Сергій Олександрович – І місце;
Малетич Іван Григорович – ІІ місце;
Морщ Дмитрій Олександрович, Морщ Владислав Олександрович – ІІІ місце.
Рябовол Володимир Олександрович – дипломант.
Призер секції «Вплив суспільства на розвиток особистості»:
Квокша Діана Володимирівна - ІІІ місце.
Бажаємо переможцям КІПФКСумДУ успіхів у навчанні та нових досягнень!
Турнір проводився з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку в умовах загострення військових дій на території України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу. В супереч складним умовам у заході прийняли участь 1342 учасника, це учні шкіл, ліцеїв, студенти коледжів, технікумів та училищ всіх без винятку областей України, навіть тих областей, в яких ведуться бойові дії.
Така кількість бажаючих прийняти участь у заході всеукраїнського масштабу свідчить про незламність волі українського народу та його головної опори та надії – прогресивної та талановитої молоді!
Дякуємо організаторам за проведений захід. Маємо переконання, що разом ми подолаємо всі перепони та будемо жити в сильній успішній країні, на яку заслуговуємо!
(Для публікації використано текст отриманих листів від організаторів турніру та скріншоти нагород після погодження з призерами)