БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ВИПУСКНИХ ГРУП

Для безпечної та належної організації освітнього процесу та дотримання прав учасників освітнього процесу дуже важлива вчасна, зрозуміла та чесна комунікація всіх сторін: батьків, студентів, педагогічних працівників, керівництва коледжу.

Саме тому, 17 серпня 2022 р. в читальній залі Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу) відбулися батьківські збори для студентів випускних груп спеціальностей "Автомобільний транспорт", "Інженерія програмного забезпечення" та " Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"

У роботі зборів брали участь директор коледжу Дмитро Косенко, заступники директора Ольга Кравченко, завідувач відділення Людмила Совгир та класні керівники випускних груп.
Адміністрація коледжу проінформувала батьків про формат навчання в коледжі, про безпеку учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, про систему внутрішнього контролю якості освітнього процесу та ознайомила із графіком навчального процесу.
Дякуємо всім батькам за небайдужість, розуміння і підтримку. Тільки у тісній співпраці кожного з нас: батьків, студентів, викладачів - ми зможемо досягти поставленої мети, а саме: компетентного, кваліфікованого професіонала (затребуваного фахівця на ринку праці) та людину, правильно підготовлену до дорослого життя, від котрої залежатиме гідне, щасливе майбутнє нас і нашої країни. Бажаємо всім міцного здоров’я і успіхів!

307503746 1264734450955023 6209893245592743740 n