КРАЩИЙ СТУДЕНТ КОНОТОПА - 2022

Напередодні Міжнародного дня студента за ініціативи відділу міської ради у справах молоді та спорту відбувся конкурс "Кращий студент Конотопа - 2022".
20 студентів міста надіслали заявки за різними номінаціями, конкурсна комісія 10 листопада підвела підсумки.
16 листопада 2022 року в укритті Конотопського ліцею № 7 ім. Григорія Гуляницького відбувся святковий концерт з нагоди Дня студента.
СТУДЕНТИ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ активно долучились до конкурсу та отримали гарні результати.
Михайло САМОЙЛЕНКО студент 3 курсу спеціальності " Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка " зайняв почесне І місце у номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ-СПОРТСМЕН 2022" (професіонал) та став "ВІДКРИТТЯМ РОКУ".
Тетяна ШАДОРІНА студентка 2 курсу спеціальності "Інженерія програмного забезпечення " зайняла І місце у номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ-ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ КОНОТОПА 2022".
Андрій ХАРЧЕНКО студент 2 курсу спеціальності "Автомобільний транспорт" посів І місце у номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ-СПОРТСМЕН 2022" (аматор).
Дар'я ХАРЧЕНКО студентка 2 курсу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" зайняла ІІ місце у номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ-НАУКОВЕЦЬ КОНОТОПА 2022".
Анастасія МОСКАЛЕНКО студентка 2 курсу спеціальності "Підприємництво,торгівля та біржова діяльність" зайняла ІІ місце в номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ-ВОЛОНТЕР КОНОТОПА 2022".
Юлія ТЕРТИЧНА студентка 2 курсу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" зайняла ІІ місце у номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ-ВОКАЛІСТ КОНОТОПА 2022".
Єлизавета ЯЦУН студентка 3 курсу спеціальності "Соціальна робота" зайняла ІІІ місце у номінації "КРАЩИЙ СТУДЕНТ КОНОТОПА 2022" (комплексна характеристика).
Патріотичний дух всіх присутніх підтримували творчий оркестр 58 окремої мотопіхотної бригади імені Івана Виговського та талановиті вокалісти міста.
Ми пишаємось нашою непереможною студентською молоддю, яка перемагає та рухається вперед заради наближення спільної ПЕРЕМОГИ.