ВИСТАВКА "ГУДЗИКОВИЙ СВІТ"

14 листопада  2022 року у фойє Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ вперше відкрилась цікава виставка робіт учасниць гуртка «Творчий простір» під назвою «Гудзиковий світ».
Тему для творчості з використанням гудзиків, було обрано не просто, адже щороку 16 листопада відзначається Всесвітній день гудзиків. Тематичні заняття цього разу відрізнялись тим, що пройшли у форматі «Встигни зробити заплановане, поки є світло і немає тривоги»JАле, попри складні умови та непростий час, діти як завжди з радістю, завзятістю та прекрасним настроєм показали прекрасний результат, дізнались багато цікавого про такий простий і доступний матеріал для творчості.
В ході проведених занять діти ознайомились з поняттям «філобутоністика», прослухали історію виникнення цього свята, цікаві факти та секрети на вдачу з використанням гудзиків і як завжди поділились в дружньому колі творчими ідеями на майбутнє, адже картини, листівки та інші поробки –це далеко не все, на що вистачить фантазії та натхнення.
Запрошуємо відвідати виставку, насолодитись творчістю та поринути у таємниці гудзикового світу!

Галерея зображень