ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТСЬКИМ САМОВРЯДУВАННЯМ ГУРТОЖИТКУ

Початок навчального року і нарешті, студентський гомін в стінах навчальних корпусів та гуртожитків, а отже, знову прийшла пора до самовдосконалення та визначення нагальних питань для вирішення – на часі питання студентського побуту та організації роботи студентського самоврядування в гуртожитках.

15 вересня 2022 р. у формі відкритого діалогу відбулась зустріч адміністрації КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) зі студентським самоврядуванням гуртожитку. Основну увагу звернули на умови проживання під час воєнного стану.

Приміром, як діяти при оповіщенні про повітряну тривогу, куди йти в укриття, як підготувати одяг і документи на випадок сирен. Для мешканців гуртожитку в коледжі оснащене найпростіше укриття, яким необхідно користуватися під час повітряних тривог.
Основна увага працівників коледжу зосереджена на створенні безпечних умов для перебування і проживання в коледжі, адже головним пріоритетом є життя і здоров’я кожного учасника освітнього процесу, а найважливішою метою нашої діяльності в умовах війни – перетворення кожного закладу освіти на територію безпеки.

Студенти також мали змогу висловити свої зауваження і пропозиції.