УСПІХ ЛІДЕРА – ЦЕ УСПІХ КОМАНДИ

12-13 квітня студентки КІПФК СумДУ спеціальностей «Соціальна робота» та «Інженерія програмного забезпечення» Аліна Бабіч, Оксана Савоченко та Анна Бараболікова разом з викладачем фахових дисциплін, Мариною Сивець, взяли участь у тренінгу-семінарі для молоді громади.
Даний тренінг є частиною реалізації проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громади», що стала одним із переможців програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів.
Захід проводився ГО «Бюро аналізу політики» на базі ВСП «КФК СумДУ» за підтримки відділу Конотопської міської ради у справах молоді та спорту.
Мета заходу – зміцнення громадянського суспільства, сприяння соціальній трансформації, більш стійким відносинам між владою і громадянами, поліпшенню законності та підвищення безпеки.
Окрім учасників з нашого навчального закладу у заході взяли участь представники активної молоді закладів освіти нашого міста, що саме собою сприяє збільшенню довіри і згуртованості молоді та підвищенню рівня соціального капіталу громади.
Тема даного тренінгу була присвячена лідерству, роботі в команді та прийняттю рішень.
Практичні приклади, завдання, аналіз кейсів з життя нашої громади та неперевершений стиль тренера – Віктора Бобиренко зробили захід творчим, пізнавальним, цікавим, дієвим у досягненні поставленої мети.
Дякуємо організаторам і учасникам за цей чудовий простір, що в умовах сьогодення допомагає вибудовувати суспільство, засноване на цінностях єдності, довіри, партнерства, експертності.