ПІДГОТОВКА ДО ВЕЛИКОДНЯ

Великдень - світле і радісне свято для кожної людини.
І хоча цього року весна для багатьох буде незвичною, дуже хочеться, щоб кожна родина по-справжньому відчула тепло, радість та атмосферу весняних свят, зокрема і Пасхи.
Майже кожній людини Великдень навіює асоціації не тільки з випіканням запашних пасок, а й чарівною неділею кропіткої підготовки.
Як у справжній родині кіптівська спільнота теж готувалась до свята, як того вимагають звичаї.
За доброю традицією, з метою створення святкового настрою у цей непростий для всіх час, вихованці творчого гуртка оформили у фойє святковий великодній куточок.
Напередодні відзначення великодніх свят, з метою залучення молоді до збереження духовних скарбів українського народу та розвитку великодніх традицій, за участю вихованців гуртка «Творчий простір» було організовано виставку робіт на святкову тематику, яку представили на загальний огляд для усіх поціновувачів творчості.
Беручі до уваги непростий період часу, який нам доводиться переживати та за доброю традицією вітати наших захисників, дівчата із радістю виготовили великодні кошики для наповнення їх смаколиками та передачі нашим захисникам.
Дякуємо найкращим студентам за кропітку працю, старанність та бажання творити у цей важкий час.
Прийміть сердечні вітання з Великоднем, Нехай Боже благословення буде святою запорукою миру у нашій країні, духовного відродження, величі нашої України та здійснення.
Ваших найзаповітніших бажань! Христос Воскрес!