ПРИГОТУВАННЯ ДО НОВОГО РОКУ

Новорічні свята-найулюбленіші серед молоді та дорослого покоління. Майже у кожного з нас вони асоціюються з казковими чаклунствами, здійсненням найзаповітніших мрій та очікуванням нового. Новорічна атмосфера у кожному закладі, як і в кожній родині перш за все пов’язана з приготуванням прикрас, подарунків та сюрпризів.
У КІПТівській родині нарешті святкова метушня добігає свого кінця і коледж одягнув святкове вбрання. Дружня та злагоджена команда "Творчого простору" нашого коледжу із неймовірною наполегливістю та невтомністю долучилися до створення святкових деталей та подарунків для казкової ялинки. Фойє коледжу прикрашає яскравий куточок, у якому свій тимчасовий дім знайшли новорічні «герої»: золотий янгол виконаний з атласних стрічок, червона подушка з фетровими ялинками, виконана методом аплікації, ніжки Санти (які ще довго будуть викликати усмішку та бадьорий настрій у гуртківців), підсвічник (макраме для початківців) з зеленою свічкою, яка за прикметами пов’язана з процвітанням та фінансовим благополуччям.
Використовуючи декоративний матеріал наші невтомні майстрині організували «безвідходне виробництво» і спробували виготовити новорічні цифри мозаїчною технікою із залишків блискучого фоамірану.
Особисто від себе хочу сказати, що для мене завжди був чарівним момент, коли руки майстринь починали малювати і окрема деталь чи прикраса набувала нового, живого та неповторного колориту.
Цього року здійснили бажання багатьох творчих людей нашого колективу і виготовили з багатошарового картону обов’язкові атрибути новорічної казки-санчата з оленями. Так як і святкова гірлянда вони були старанно розмальовані нашими талановитими студентками.
Споглядаючи як народжуються малюнки для гірлянди, що зараз прикрашає затишний камін, мимоволі захотілось випити горнятко запашної кави з пухким тістечком та перенестись в кав’ярню яку малювали на яскравих прапорцях. Гордістю гуртківців став таємничий жовтий ліхтар, прикрашений КІПТівськими гілочками з шишками, запашний аромат яких став прекрасним доповненням до святкової атмосфери.
Не забули й про символ 2022-Тигра, який ігриво виглядає з червоної рукавиці і також виготовлений із залишків фоамірану.
Святкові приготування тривають, на черзі зимові чари які торкнуться вікон та листи з побажаннями усіх бажаючих до скриньки Діда Мороза, яку обов’язково буде передано господарю нашого коледжу.