×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 44

ВРУЧЕННЯ СТУДЕНТСЬКИХ КВИТКІВ!

 

Для будь-якого студента, студентський квиток це – другий паспорт, що символізує приєднання до великої та дружньої студентської родини коледжу. Ось і цьогорічні першокурсники - кіптяни, що вступали на основі базової загальної середньої освіти 25 листопада мали нагоду відчути всю повноту емоцій від першого дотику до такого бажаного посвідчення. В цьому навчальному році у зв'язку з отриманням коледжу нового статусу, як наслідок переоформленням усіх установчих документів в тому числі й ліцензій, вручення квитків відбулося дещо пізніше.
Цього дня свої перепустки до знань отримали 102 студента, що вступили на спеціальності: Автомобільний транспорт; Інженерія програмного забезпечення; Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; Соціальна робота; Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; Фінанси, банківська справа та страхування; Будівництво та цивільна інженерія.
У зв'язку із введенням у коледжі змішаної форми навчання 111 студентів нового набору відділення "Професійна освіта" отримають свої студентські квитки поштою.