ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Якщо театр починається з вішалки, то ВНЗ - з дня відкритих дверей.Так, 2 листопада 2019 р. перед майбутніми абітурієнтами гостинно відчинив двері Індустріально-педагогічний технікум КІ СумДУ (КІПТ).
На Днях відкритих дверей абітурієнти мають можливість зануритися в атмосферу життя КІПТу, познайомитися із керівництвом, стратегією і динамікою розвитку, організаційною структурою, принципами, звичаями та традиціями.
У вестибюлі технікуму для гостей була створена фотозона та організована студентська фотосушка.
Офіційна частина заходу пройшла в актовій залі, де перед гостями виступив директор технікуму Дмитро Сергійович Косенко розповівши про специфіку КІПТу та перспективи для випускників.
На завершення з доповіддю виступила відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Дмитрівна Харламова, з інформацією про правила прийому в 2020-2021 навчальному році, організацію прийому та навчання на підготовчих курсах технікуму.
Справжньою родзинкою свята став квест професійної орієнтації, де кожен абітурієнт мав можливість на власні очі побачити специфіку кожної спеціальності Індустріально-педагогічного технікуму КІ СумДУ (КІПТу), а вони дійсно конкурентоспроможні на ринку праці:
- Інженерія програмного забезпечення
- Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- Будівництво та цивільна інженерія
- Фінанси, банківська справа та страхування
- Соціальна робота
- Автомобільний транспорт
- Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Професійна освіта: Електротехніка
Професійна освіта:Зварювання
Професійна освіта: Транспорт
Професійна освіта: Будівництво
Професійна освіта : Комп'ютерні технології
Гості нашого закладу були приємно вражені матеріально-технічною базою, естетичним оформленням навчальних кабінетів та аудиторій.
Непідробна цікавість підлітків додає впевненості, що Кіптівська родина технікуму поповниться творчими особистостями, що будуватимуть нову Україну.
Ми впевнені, що Ви зробите правильний вибір! Ласкаво просимо!