«ПАМ'ЯТАЙ ГЕРОЇВ-ЗЕМЛЯКІВ, ЩО БОРОНИЛИ БАТЬКІВЩИНУ»

Україна охоплена війною. Справжньою. Реальною. Нехай її називають неоголошеною, але гинуть наші хлопці, «вантаж 200» отримують в усіх куточках України. Тож нам, мирним жителям, важливо не змарнувати такий історичний момент і докласти всіх зусиль, щоб кров, пролита нашими бійцями, стала не лише жертвою в ім'я цілісності країни, але й ферментом, який об'єднає українську державу та українську націю, мобілізує українське суспільство до реалізації амбітних завдань новітнього державотворення.
Водночас, дуже важливою складовою підняття морального духу військовослужбовців є віра і впевненість у тому, що держава не забуде про них у випадку їхньої загибелі на полі бою, їх жертовність буде пошанована.
Зважаючи на важливість та актуальність питання активізації патріотичного виховання молоді, гідного вшанування пам'яті загиблих солдатів та офіцерів, в         Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ (КІПТі) 21 березня 2019р. в рамках національно-патріотичного виховання був проведений захід «Пам’ятай героїв-земляків, що боронили Батьківщину».