ЖИТТЯ З ЧЕРВОНОЮ СТРІЧКОЮ ВІЛ/СНІДУ

Життя з червоною стрічкою ВІЛ/СНІДу 

Поширення епідемії ВІЛ-інфекції продовжує залишатися об’єктивною загрозою національного масштабу та негативно впливати на репродуктивний потенціал населення багатьох країн світу, в тому числі і України.

За більш ніж 30-річну історію хвороби ВІЛ уразив понад 55 млн осіб, з них майже 22 млн дорослих та 4,5 млн дітей вже померли. Досі ми залишаємося лідерами в Європі за темпами розповсюдження ВІЛ-інфекції. За оцінками експертів UNAIDS, майже 1% населення України інфіковано ВІЛ.

 

   Наше життя – це бурхлива річка. Ця річка швидка, яскрава, цікава. Але є у ній місця – коловороти, в яких ми можемо загубитися.
Один з філософів говорив: «Все можна продати, але не все можна купити». Найцінніша річ, яку людство не у змозі купити, - це здоров’я, а значить повноцінне життя.
   Тому відкритий виховний захід, який проведено в гуртожитку №2 вихователем Казимірчук Н.В. разом зі студентами, покликаний сформувати в усіх присутніх на заході розуміння того, що для цієї недуги немає «авторитетів», тому кожний з нас має бути обережним та дотримуватись простих правил для виключення усіх можливих варіантів зараження на ВІЛ!