ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС "КРАЩИЙ СТУДЕНТ - 2017" У КІПТІ

Щорічний конкурс «Кращий студент – 2017» у КІПТі

   16 листопада в Індустріально-педагогічному технікумі  КІ СумДУ пройшли Урочистості з нагоди Міжнародного дня студентів, де були оголошені результати конкурсу «Кращий студент - 2017», проведення якого вже стало доброю традицією в технікумі.

   З вітальним словом до студентів звернулася директор технікуму Наталія Миколаївна Майстренко, яка побажала насолоди від конкурсу і тільки радісних емоцій, адже тут переможці є, а переможених – немає.

   Цього року у 5 номінаціях конкурсу «Кращий студент – 2017» загалом взяли участь 13 студентів.

    У рамках конкурсу «Кращий студент – 2017» визначалися переможці у різних номінаціях.

   У номінації «Відмінник навчання» перемогу здобув Михайло Лєпа, студент 941 групи (спеціальність «Ремонт і обслуговування автомобілів та двигунів»).

   Звання «Громадський діяч» присвоєно Яні Водолазській, студентці 831 групи (спеціальність «Соціальна робота»), голові студентського парламенту технікуму. 

   У номінації «Спортсмен року»  у запеклій боротьбі перемогла Тетяна Кравченко, студентка 631 групи (спеціальність «Фінанси та кредит»).

   Почесне звання «Творча особистість» присвоєно Михайлу Сухомлину, студенту 231 групи (спеціальність «Професійна освіта. Електротехніка»). 

     У номінації – «Відкриття року» перемогу отримала Катерина Жила, студентка 811 групи (спеціальність «Соціальна робота»).

   На сцену для фінального спільного фота були запрошені не лиши студенти-переможці, а й їх батьки, яким оголошено, від імені колективу технікуму, слова вдячності за виховання дітей.

    Дуже приємно, що цього року до організації свята долучився відділ молоді та спорту Конотопської міської ради.