ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ

Традиційно у технікумі щороку в третю суботу травня проводиться зустріч випускників. Ось і цього року 20 травня технікум привітно відчинив двері колишнім студентам, які закінчили навчання 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 років тому. Мов пташенята до рідного гнізда, понад 150 випускників ювілейних років  прибули на зустріч, щоб подякувати своїм викладачам, зустрітись із друзями, поділитись спогадами. 

         

Для випускників був організований святковий концерт із яскравими художніми номерами, виступами улюблених педагогів та демонстрацією фото-слайдів та відео-фрагментів минулих років. В атмосфері затишку гості змогли поринути в атмосферу своїх студентських років, спогадами, про які із задоволенням ділилися у залі. Гості відзначили важливість у їхньому житті отриманих знань, вагомі зміни у розвитку навчального закладу. І найкращим підтвердженням  цих позитивних вражень є те, що діти та онуки багатьох із випускників сьогодні навчаються в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ.

         

         

         

                                             

         

Випусники були у захваті від виставки творчих робіт, зроблених власноруч членами великої Кіптівської сім’ї. Експонати були представлені в різних жанрах та техніках виконання.

Прощалися з надією зустрітися знову, тому що саме тут, у рідних стінах, чекає на випускників спогадів повінь, і хоча у скронях сивина, – тут зустрічають вони літа молоді.