ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА 2016

14 лютого  увесь світ святкує День всіх закоханих, коли кожен може наважитись відкрити своє серце такому ніжному і трепетному почуттю як кохання, подарувати валентинку, квіти, іграшку чи зізнання у своїх щирих почуттях.

Саме цей день окриляє та дарує надію на взаємне і вічне кохання.Романтична атмосфера в цей день панувала і в нашому технікумі.

  

   Студенський парламент продемонструв важливість цього свята для молоді -  зранку всіх працівників та студентів  зустрічав ошатно прикрашеними кульками та плакатами технікуму, червоніло дерево валентинок, на якому кожен охочий міг залишити святкове вітання, працював імпровізований студенський ЗАГС з романтичною церомонією вінчання, з весільним старостою, обручками, букетами та поцілунками. 

  

   У другій половини  навчального дня, свято продовжилось в актовій залі  традиційною грою між командами дівчат та хлопців «Хто зверху».

 

   Емоції зашкалювали – кожна команда намагалася виграти цю гру, особливло дівчата - так як минулого разу вони поступилися хлопцям. Команди змагались на знання таємниць макіяжу, вправлялися у  зав’язуванні чоловічої краватки, збирали слова-відгадки, доводили команду опонентів до сміху у відеопідбірці «Дівчата на підборах», «Сам у дома» та в  конкурсах: «Покажи назву», «Обери фото», «Хто я», «Зірки в ряд» тощо.

  

 

   Хлопці з чоловічою впертістю та змінним успіхом  лідирували, але на останній раунд в них забракло сил, і дівчата перемогли. Під кінець гри всю прекрасну половину нашого технікуму музичною валентинкою привітав Богомолов В.

   Свято цього року відзначилось неординарністю, тому  День святого Валентина залишиться у пам’яті студентів надовго.