ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

11 вересня 2021р. Україна відзначає День фізичної культури і спорту! Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше - популяризує здоровий спосіб життя!
Цього сонячного дня, спортивна молодь КІПТу, радо взяла участь у традиційному святкуванні разом з дитячо-юнацькою спортивною школою М.Маміашвілі.
У легкоатлетичному пробігу Лукашевич Олександр першим подолав фінішну смугу. Гаркавий Станіслав, Черевко Анастасія та Зимовець Катерина також показали гарні результати. Катерина Герасимова, Ольга Мельник та директор ДЮСШ Тамара Паламарчук разом подолали дистанцію.
Серед учасників змагань з гирьового спорту Макаренко Станіслав став третім у поштовху гирі з результатом 65 разів. Результат Кривошея Віталія - 50 і Гончара Артема - 40.
Команда юнаків зі стрітболу у складі: Леги Антона, Подольського Владислава та Лукашевича Олександра гідно боролися на спортивному майданчику.
Катерина Герасимова була нагороджена грамотою відділу міської ради у справах молоді та спорту.
Нехай щастить усім для кого спорт - професія чи захоплення, спосіб чи навіть сенс життя! Щиро бажаємо кожному, щоб заняття спортом спонукало бути кращими і досягати більшого! Вдалих усім стартів, життєвих і спортивних перемог!