ВІДКРИТТЯ ТРЕНАЖЕРНОГО ЗАЛУ В КІПТ

08 липня 2021 року в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ (КІПТІ) відбулося урочисте відкриття нового тренажерного залу.
Головними учасниками дійства стали студенти, яким у новому приміщенні створили всі умови для занять спортом.
Після урочистого перерізання стрічки, з вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Дмитро Косенко. «Дуже приємно, що у розпал вступної кампанії 2021 року ми зустрілися з вами на відкритті нового тренажерного залу для студентів. Дякуємо усім хто долучився до того, щоб це приміщення стало таким, яким є сьогодні: це і студенти, і працівники, і адміністрація коледжу, а ще і це важливо - меценати, адже спонсорську допомогу для облаштування тренажерного залу надав директор ПАТ Конотопм'ясо Олександр Сахно. Керівництво коледжу виконало свої обіцянки перед студентами і реалізувало проект створення тренажерного залу. Найважливіше, що даний проект – це не відновлення старого, а створення найсучаснішого нового», – сказав директор.
Про важливість події для студентів розповіла керівник фізичного виховання Катерина Герасимова. «Відкриття залу у коледжі наближає спорт до студента. Вони зможуть у зручний для себе час активно займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Це сучасний зал з новими тренажерами та комфортними умовами для оздоровлення студентів», – наголосила Катерина Герасимова.
Серед спортивного обладнання – мультифункціональні тренажери, шведські стінки з навісним обладнанням, гантелі, гирі, м’ячі.
Сучасний дизайн, приємна атмосфера та професійне обладнання українського виробника у новому залі спонукатимуть студентів займатися спортом.
Нагадаємо, що Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ) завжди славився спортивними досягненнями своїх студентів. Керівництво коледжу докладатиме всіх зусиль, щоб студенти мали змогу вести здоровий спосіб життя.
Тож не прогав свій шанс, вступай до Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ, адже КІПТ - це якісна освіта в Конотопі!