КЛАС КОНТРАВАРІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ

Освітній простір змінюється дуже швидко – мобільність та ІТ-технології всюди. Широка інформатизація на основі впровадження новітніх електронних технологій поставили перед усіма освітніми закладами важливу проблему вибору шляхів їх адаптації до сучасних вимог.

Автомобілі давно стали невід’ємною частиною життя сучасної людини і їх кількість на дорогах стає все більшою. Разом зі збільшенням кількості автомобілів навчальне водіння і перебування на дорогах стає все небезпечнішим.

Саме тому, в КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТі) створено унікальний інтерактивний віртуальний простір – клас контраварійної підготовки майбутніх водіїв, в якому встановлено мультимедійний комплекс та автотренажер. В першу чергу, отримані теоретичні знання відпрацьовують на ньому студенти спеціальностей "АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ" ОПП "ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ АВТОМОБІЛІВ І ДВИГУНІВ" та "ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ТРАНСПОРТ".

Грамотно керувати транспортним засобом, бути готовим до екстремальних ситуацій на дорозі та бути впевненим у своїх силах – саме цього навчають в класі контраварійної підготовки коледжу.

  • Автотренажер дає можливість відтворити практично усі умови реального водіння.
  • Висока якість підготовки забезпечується шляхом відпрацювання дій в реальних ситуаціях, що виникають в процесі водіння автомобіля.
  • Якісна візуалізація і звуковий супровід (робота двигуна й інших автомобільних систем) забезпечує реалістичність управління транспортним засобом, що підвищує ефективність навчання.