СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ "МАЙСТЕРНЯ ЛІДЕРІВ"

23 вересня розпочалася реалізація молодіжного соціального проекту "Майстерня лідерів" (керівник проекту Олена Юрченко), до участі в якому в ролі експертів запрошені 2 фахівця нашого коледжу: викладач фахових дисциплін Марина Сивець спеціальності "Соціальна робота" та соціальний педагог Олена Лобурцова.
В рамках роботи майстерні "Управління конфліктними ситуаціями", очоленої Мариною Сивець, учасники мали можливість проаналізувати сильні та слабкі сторони різних стилів поведінки у конфлікті, набули навичок переведення конфлікту з розряду невирішуваних у вирішувані, долучилися до аналізу ситуацій зі свого власного життя. Хоча час роботи майстерні вийшов за рамки запланованого (майже на годину!!!), але щира зацікавленість молодих і активних юнаків та дівчат до останніх хвилин заходу була найкращим підтвердженням вдалого вибору теми для проведення майстерні.
Щиро вдячна організаторами даного молодіжного проекту - громадській організації "Новий час" (КФК Сумду) і особисто Юлія Бібік та Олена Юрченко, Виконавчому комітету КМР і особисто Ольга Качура, та адміністрації нашого коледжу за сприяння участі в подібному заході.
Молодь - за вами майбутнє! І приємно усвідомлювати, що ви в нього йдете з такими актуальними компетенціями.