9 ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “НОВІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ” (ТЕХНОЛОГІЇ "1С:ПІДПРИЄМСТВА У ПІДГОТОВЦІ ЕФЕКТИВНИХ ТА ПОТРІБНИХ ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ КАДРІВ"

На сучасному етапі інформатизації суспільства все більшого поширення набувають IT-технології, вони виступають одним із інструментів пізнання.

Тому однією із задач вищої освіти є підготовка фахівця, який вільно орієнтується у світовому інформаційному просторі, який має знання та навички щодо пошуку, обробки та зберігання інформації, використовуючи сучасні комп’ютерні технології. Цей напрямок вважається перспективним, адже в цілому світі освіта характеризується як велика система, якісне функціонування якої неможливе без використання сучасних телекомунікацій і комп’ютерних засобів зберігання, обробки, передавання та подання інформації.

Із цього приводу 15 лютого 2017 року в м.Києві відбулася 9  Всеукраїнська науково-практична конференція “Нові інформаційні технології в освіті” (Технології “1С:Підприємства у підготовці ефективних та потрібних для національної економіки кадрів”).

  Студенти Пелюта Людмила, Шепель Яна та Шпота Наталія під керівництвом викладача інформаційних систем Гланц Н.В. взяли участь у цій конференції.

    Конференція орієнтована на те, щоб дати можливість представникам освітніх закладів отримати інформацію про тенденції розвитку IT-індустрії, про нові програмні рішення  «1С:Підприємства 8.3». Учасники конференції мали змогу обмінятися практичним досвідом викладання та застосування системи програм «1С:Підприємство» в навчальному процесі, намітити нові шляхи співпраці з партнерами-франчайзі для реалізації сумісних освітніх та дослідницьких проектів, обговорити інноваційну модернізацію освітньої сфери. Програмні продукти та технології «1С:Підприємство» широко використовуються в учбовій та науковій, адміністративній діяльності для автоматизації управління та обліку навчальних закладів усіх рівнів.