ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

На виконання протоколу № 10 засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Конотопському індустріально - педагогічному фаховому коледжі СумДУ (КІПТі) представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій була проведена зустріч із працівниками та студентами коледжу, основна тема якої стосувалася уникнення уражень мінами й вибухонебезпечними предметами та алгоритм дії в незвичайних ситуаціях.
 Спеціалісти, використовуючи відео, показали зразки та елементи вибухонебезпечних предметів, акцентували на тому, які місця є найбільш загрозливими й куди потрібно звертатися, якщо натрапили на небезпечні знахідки.
 Дуже важливо розуміти, що навіть обстежена територія спеціалістами не дає гарантій безпеки на 100%, адже окупанти залишили по собі величезну кількість вибухових пристроїв.
 Безмежна вдячність підрозділам Збройних Сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій за те, що ризикуючи життям, здійснюють операції з розмінування звільнених територій від російських терористів.