ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ТЕХНІКУМУ КІ СУМДУ – 2019

Минають дні, ідуть роки,

Життя листки перегортає,

Та пам'ять знову повертає

У КІПТ, у юність назавжди

    Святковий настрій, гамір, усміхнені обличчя, несподівані зустрічі через багато років, сльози радості на очах випускників технікуму, які зібралися на традиційну зустріч 18 травня 2019 року (третя субота травня) в стінах рідного Індустріально-педагогічного технікуму КІ СумДУ (КІПТу). Гостинно, веселим ярмарком "Свято українських традицій" із запальними піснями і танцями зустріли гостей студенти технікуму.

     КІПТЯНИ – це велика сім’я студентів і випускників. Кожна традиційна зустріч випускників – це ще одна сторінка нашої історії, це зустріч випускників із своєю юністю.

      

    Усі присутні випускники линуть думкою у юність, немов немає за плечима прожитих років, немов лише сьогодні закінчили технікум.

     Щирі, теплі слова подяки до викладачів, до керівництва технікуму, спогади про студентські роки звучали у виступах випускників різних років. Вони відзначали високі професійні знання, які дає технікум, високе фізичне і патріотичне виховання молоді, що проводилося і проводиться педагогічним колективом навчального закладу. У своїх виступах випускники переконливо стверджували, що роки навчання в технікумі дали їм справжній професійний старт і стали запорукою їх кар’єрного росту.

 

     Із словами вітання, до колишніх студентів, звернулася директор технікуму Майстренко Наталія Миколаївна, яка подякувала за те, що випускники не забувають рідний навчальний заклад, підтримують і продовжують славні його традиції, побажала їм завжди шанувати студентську дружбу, підтримувати один одного, допомагати сьогоднішнім студентам і випускникам у їх професійній і практичній підготовці, працевлаштуванні. Адже стараннями педагогічного колективу різних років, успіхами і досягненнями випускників, зусиллями сьогоднішніх студентів створений особливий статус випускника – КІПТу.

 

     Такі зустрічі дають можливості для абітурієнтів та студентів технікуму висікати іскру зацікавленості до обраної професії, а для сьогоднішніх випускників – формування впевненості у майбутній професії, для випускників минулих років – світлі та щемкі спогади! Шановні випускники!!! Йдуть роки. Час змінює землю, суспільство, людей. І тільки технікум залишається незмінною частинкою Вашого життя…

 

 

     Ви давно стали невід’ємною частинкою життя навчального закладу, його характером, родзинкою… Дружній колектив технікуму бажає Вам творчих звершень, професійного росту, щастя в родинах, особистому житті!!! Тож не забувайте навчальний заклад, з якого почалася ваша дорога в життя, приїздіть щороку на зустрічі випускників, приводьте на навчання до нас своїх дітей та онуків. Пам’ятайте! Двері рідного навчального закладу завжди відкриті для вас!!!

P.S. На свято завітали колишні студенти різних поколінь, найстарше з яких 1964 року випуску (Дряпак В.М.).