СУЗІР'Я ТАЛАНТІВ-2018

Свято "Сузір'я талантів - 2018" серед першокурсників КІПТу відбулося!

      Кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства.  У коловороті студентського життя дуже легко можна не розгледіти ту іскру таланту яка, якщо вірити науці, є в кожного. Після адаптаційного періоду в Індустріально-педагогічному технікумі була розпочата підготовка до традиційного у колі студентства, фестивалю творчості «Сузір’я талантів-2018». Серед груп нового набору були виявлені оригінальні хоббі та заняття, якими хлопці і дівчата займались самостійно, які з незначними, для своїх років помилками з успіхом були продемонстровані на сцені.

 

    Так, особливо запам’яталися виступи студентів 711 групи в номінації театральне мистецтво «СТЕМ» та Д. Глуховщенка  в номінації нової для нашого технікуму – анімація «Загублена легенда», що був створений за допомогою пластиліну.

 

 

 

 

 

  

  Щиро та впевнено продемонстрували свої здібності по вокалу: М. Піюк. та М. Поволоцький. Повеселив глядачів знаменитим гумором П. Глазового - М. Складаний та познайомив з мотивами сучасних молодіжних пісень М. Петруня та ін.

     Прикрасою свята були виступи - переможниці багатьох конкурсів студенської творчості К. Жила та К. Чмуневич.

    За результатами голосування журі в складі студентів студентського парламенту технікуму: Л. Ситник, Д. Дуброви, А. Клішин, заступника директора по навчально-виховній роботі Д.С. Косенка та голови – Т.О. Василець переможців в цьогорічному конкурсі було два – Д. Глуховщенко (анімація) та студенти 711 групи «СТЕМ» з врученням грамот «Відкриття року - 2018» та солодких призів.

 

    

  

Свято запам’яталося гучними оплесками та щирими посмішками.