ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ НА ТЕМУ "ЯК СПІЛКУВАТИСЬ ПРОДУКТИВНО"

КІПФК СумДУ дав старт новому проекту
3 березня 2021 р. викладач ВСП «КІПФК СумДУ» Марина Сивець разом зі студенткою спеціальності «Соціальна робота» Катериною Голованюк провели для студентів Конотопського класичного фахового коледжу СумДУ тренінгове заняття на тему «Як спілкуватись продуктивно».
Даний захід проводився в рамках міської програми «Молодь» з метою розвитку у молоді міста лідерського потенціалу, вдосконалення особистісних навичок та формування позитивної активності.

Тренінгове заняття на тему «Як спілкуватись продуктивно».

Протягом заходу учасники не тільки отримали величезне задоволення від щирого спілкування з однолітками, а й дізналися про власні стратегії побудови процессу спілкування, та моделі поведінки, які можуть шкодити продуктивності взаємодії. Фіналом активної роботи стало складання портрету людини, що вміє спілкуватися продуктивно.

Вчимо будувати власні стратегії процессу спілкування

За 1,5 години вдалося розглянути багато аспектів процесу спілкування. Думки студентів-учасників вражали своєю глибокою аргументацією, щирістю, різнобічністю. Кожен залишав тренінг з власними надбаннями, які буде втілювати у своє спілкування з оточуючими.

Розглядаємо аспекти процесу спілкування

Складання портрету людини, що вміє спілкуватися продуктивно
Ділимося досвідом
Участь у данному проекті була б неможливою без підтримки директора КІПФК СумДУ Дмитра Косенка, ТВО заступника директора з виховної роботи Ольги Мельник, та соціального педагога Олени Лобурцової.
Вірю, що ініціатива щодо посилення співпраці ВНЗ, ЗФПО та ДПТНЗ міста досягне своєї мети, тому що її старт в рамках даного проекту був вдалим.