Тиждень соціальних дисциплін

   З 30.10 2017 по 05.11.2017 в Індустріально - педагогічному технікумі проводився тиждень соціальних дисциплін.

   В рамках тижня 28 жовтня студенти 831 та 821 груп презентували свою спеціальність для майбутніх абітурієнтів та їх батьків.
           

   Провели соціально-психологічну гру «Фото-фішка» спрямовану на профілактику ВІЛ/СНІДУ та провели вправи з програми «Рівний-рівному» про цінності життя. Свої результати майбутні абітурієнти розмістили на «Дереві життя».

             

   Студентка 831 групи Водолазьська Яна презентувала спеціальність «Соціальна робота» майбутнім вступникам. 

   30 жовтня студенти групи 831 разом з викладачем Харченко А.В. в рамках проведення тижня соціальних дисциплін відвідали Конотопський дитячий будинок-інтернат КУСОР.

 

   31 жовтня викладач дисципліни «Основи медичних знань»  Владимирова Н.В. разом з групою 821 провели конкурс на  кращу медичну пов’язку.
    

   1 листопада в рамках тижня соціальної роботи  волонтери 831 групи та практичний психолог Калинкіна С.І. провели акцію в групах  «Толерантність починається з мене». В акції прийняли участь студенти 15 академічних груп які навчаються на I – II курсах.
  

   2 листопада  у бібліотеці технікуму була проведена конференція серед студентства, які навчаються на спеціальності «Соціальна робота» на тему «Особливості соціальної роботи та соціальної політики в різних країнах світу». Конференцію провела практичний психолог Калинкіна С.І. за участю студентів 821 та 831 груп.

  

        За результатами проведеної конференції студенти отримали солодкі призи від голови циклової комісії Бащук Л.В. та профспілки Малащука Г.А.

                                                                                                                                                  Практичний психолог: Калинкіна С.І.