КІПТ гостинно відкриває двері

   28 жовтня 2017 року в Індустріально - педагогічному технікумі  КІ СумДУ з метою попереднього знайомства з технікумом та усвідомлення вибору майбутньої спеціальності відбувся День відкритих дверей. 
 

    На Днях відкритих дверей абітурієнти та їх батьки мають можливість зануритися в атмосферу життя КІПТу, познайомитися  із керівництвом, стратегією і динамікою розвитку, організаційною структурою, принципами, звичаями та традиціями.
 
   У вестибюлі технікуму гості мали можливість познайомитись із напрямками навчання, адже наші викладачі та студенти наочно презентували свої спеціальності, показавши особливості та переваги кожної з них.
 

   Після цього, всі бажаючі зібралися у читальній залі.  Перед гостями виступила директор технікуму Майстренко Наталія Миколаївна, з інформацією про технікум в цілому, про відділення та спеціальності та умови навчання в технікумі. Також з доповіддю виступила відповідальний секретар приймальної комісії Владимирова Наталія Володимирівна, з інформацією про правила прийому в 2018-2019 навчальному році, організацію прийому та навчання на підготовчих курсах технікуму.
   Після виступу всі охочі мали можливість записатися на найближчі підготовчі курси, що дають можливість отримати +2 додаткові бали при вступі на технічні спеціальності.